Monday, June 22, 2009

gatal tangan~

adoyai! tula tangan tu gatal jek!! elok2 blog tu g usik2 skang langsung sume hilang!! huhu
kene setup lagik! nak kene carik template cantek2 lagik.. ade sesape nak tulung tak?? adeh dahle keje melambak2.. bos lak nak tarik diri dari company.. adus!! tolong!!!


3 comments:

Rozita said...

tk pe..sabar je
sabar tu separuh dr iman

Jie said...

hehehe...tak pe..senam utk sihatkan otak

kalau tidak , mcm Garfiel je

fiezabaiduri said...

kihkihkih...bai pon pernah jadi mcm ni..
habis semua hilang.
tension.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"