Friday, January 11, 2013

MAXIS ~ Kini tinggal sejarah

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA!

sedar tak sedar dah 11 hari di tahun 2013 dan belum ada 1 entri pun lagi.. isk..

masih dalam transition mood lagi kot... masih nak terima dan sesuaikan diri dengan keadaan sekarang... kene duduk jauh dari keluarga..tidur pun masih belum lena.. saya seorang yang sangat particular tentang tempat tidur.. bila beralih tempat mesti akan  ambil masa yang lama utk saya sesuaikan diri.. terjaga patlima kali dalam waktu 6 jam tidur.. T__T 

waktu di pejabat pula menderita kesejukan! dah macam duduk kat kutub! otak pun macam dah beku... sebab centralised aircond yang terlalu sejuk! sejuk menggigit sampai ke tulang... dah sampai tahap nak pakai winter jacket complete dengan socks n glove.. 

oh mukadimah kelaut sudah... sebenarnya nak cerita pasal benda lain.. hihi

setelah bertahun2.. to be specific sejak dari tahun 2002 saya adalah pengguna maxis..dari prepaid sampaila ke postpaid, nombor yang sama tak pernah bertukar... saya punya masalah mengingat nombor, jadi memang tak pernah bertukar walaupun telefon pernah hilang tetap ke maxis tuntut simcard baru dengan nombor yang sama... setia sungguh kanns.. ^_^

waktu mula - mula beli simpack prepaid tu pun kalau tak silap harga 200lebih... hush kalau sekarang suruh beli simpack yang mahal camtu mampus takkan belinya. lepas bertahun pakai prepaid bertukar ke postpaid bila mula kerja tahun 2006 bill rm150 mmg tak kurang maklum jelah zaman bercinta (kununnya...) 



ni simcard saya sejak 6 tahun dulu

masuk tahun ke-10 dengan maxis saya buat keputusan untuk bertukar service provider..... merajuk dengan maxis? adala sikit2... bertahun pakai maxis tak pernah nak dapat rebet ke ape ke... 


bila customer service tanya kenapa nak tukar jawapan saya senang je...... "sukati sayala nak tukar.." hahaha belagak betul kan?! ni bulan pertama dengan servis provider baru.... belum boleh compare kan lagi... sebab belum dapat bil.. nanti dah 2 -3 bulan baru boleh nampak perbezaan kot

tapi sebenarnya saya masih attach dengan maxis coz company hp guna maxis ^_^ 

2 comments:

Ji Joe said...

sy guna celcom

Ainie said...

Gunalh onexox.. Nk buat side income pn bole.. Org Topup aje KT mne2 kita dpt 10%..
Utk info bole wasap 01120000089

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"