Wednesday, January 16, 2013

Godaan kapal terbang merah

Dah setahun lebih dapat menghindarkan diri dari godaan promo kapal terbang merah. Akhirnya saya terjebak juga.. yang free seat tak dapekla.. mana maunya nak bangun tetengah malam nak berebut free seat tu.. saya lagi sayangkan tidur! ahaha.. lapanplohringgit pun consider murah kan? hihi cumenye waktu nak terbang nuuuuuuuuuun kat hujung tahun.

gara - gara nak cari flight ke tawau bulan 5 ni. Kawan baik nak bina masjid di lahad datu.. cari - cari - cari takde dah yang murah.. semua 200 lebey one way.. tak masuk tok nenek fees lagi.. adoi!

before this ada jugak member sabahan kawin tapi cam boleh ngelat sebab pasangan org semenanjung.. jadi bolela pergi yang semenanjung je... kali ni memang tak boleh nak tolong.. 2 -2 sekampung kat sabah!


tket nak kesabah tak beli lagi.. yang ke krabi dah beli.. padahal yang kenduri sabah tu yang lagi penting.. isk

............korek2 tabung nak wat tambang g sabah

11 comments:

Aidah said...

Kapalterbang merah ni kan kalau lalu dekat rumah mak akak, siap terbang rendah lagi. Macam menggoda je. Tapi akak tak tergoda kali ni sebab fikiran tengah fokus kat mak je...maybe next time lepas mak akak sembuh, insyaAllah.

julietchun said...

honeymoon di krabi kah? :D

saya pun lebih syaangkan tido :D

~mrs azmi~ said...

@Aidah: dalam pada banyak komplen pasal servis dorg tu, beli jugak lagi tiketnye.. haha.. kalau tak buat camni (beli tiket tanpa pikir panjang) memang sampai ke sudahla planning hanya tinggal plan...

Daddy Ziyyad said...

hahahhaa...tiket Krabi yg dibelinya dulu! Takpa, grab semasa murah..lambat gigit jari la jawabnya..:P

~mrs azmi~ said...

@Julietchun: hanimun pengantin lama yang tah kali keberapa.. wakaka

@Daddy Ziyyad: tula pasal... dah yang kesabah takde yang tempting.. makanya kita grab dulula tempat lain yang best kan ?!

KTS said...

Klu naik kpl laut pn ok gak kot. Tp kn bertolak sbln lebih awal la.

Hihihi

Yunus Badawi said...

Tunggu Malindo Air mulakan operasi. Mana tahu tambang dia lebih murah dari MAS atau kapalterbang merah tu .... ngeeee

~mrs azmi~ said...

@KTS: Kita tak boleh naik kapal laut... mabuk laut! haha

@YB: karang tunggu malindo, malindo tak turun tawau.. haru biru pulak

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaaa... nak gi Krabi .. bestnyaaaaaaaaaaa

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: nak g lagi jauh tak mampu... pegi jela yang dekat2.. hehe

gadisBunga™ said...

takpe takpe...tak lama lagi ada lagi offer...hihihi~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"