Thursday, December 27, 2012

Its Official! : Hello Cyberjaya

Maaf ya lama tak ber update... terlalu sibuk dengan urusan duniawi! 

setelah berbulan2 berteka teki bila kami akan berpindah... akhirnya secara rasmi saya akan menjadi warga Cyberjaya - Seri Kembangan mulai 1 Januari 2013

sekarang tengah kemas - kemas semua file, barang - barang peribadi... tak banyak mana pun, belum sempat kumpul stok kat sini.. ^_^

macam biasa, kalau dah nama nak berpisah confirmla sedih kan walaupun cuma 8 bulan kat sini tapi tetap berat hati  T____T 

Selamat tinggal Eco Park!

Lain kali kalau datang lagi dah sebagai pelawat... bukan lagi tuan rumah sob..sob..

Dan dengan itu juga secara rasminya saya dan suami terpaksa tinggal berjauhan

uwaaaaaa!!! 

Aly, Coki & Popok macam dah terasa akan ditinggalkan, mengekor mana mama pergi.. pantang mama duduk minta garu, mintak sikat... buat muka kesian


Ini jalan yang saya dengan sukarela pilih... maka saya redha.... 

moga permohonan suami untuk bertukar akan dipermudahkan......

5 comments:

Dr Singa said...

selamat mengemas!!!!

Suara Kalbu said...

Huk alohhhhh.... dah nak jadi warga cyberjaya. Selamat berkemas dan menjalani kehidupan baru di sana.

Semoga segalanya dipermudahkan untuk awak sekeluarga

Daddy Ziyyad said...

takpe, kat Cyberjaya ada Saba'....ekekekeke

~mrs azmi~ said...

@Dr Singa: siap dah... phieww!!

@Suara Kalbu: tq ibu... sian budak2 kene tinggal dengan ayah

@Daddy Ziyyad: hehe... sekali sekala bolehla nak layan saba'... kalau hari2 mau kene gadai harta! haha

gadisBunga™ said...

ceh, baru nak komen macam daddyZiyyad! huhuhu~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"