Wednesday, May 27, 2009

saje2

saye tak mampu nak menulis panjang2.. terlalu banyak kerja yang perlu dibereskan.. cume nak tunjuk sesuatu kat korang2 sume... heheha

-


--


---


----




---bawah lagi ye---





----


---


--


-


-

tada!!


nila rupe nightguard yang saye citer aritu.. dah siap dari sabtu lepas lagi..
tapi cume berkesempatan nak amik semalam...
so malam tadi first time pakai.. not badla^^
takla teruk sangat... ^_^
cume ade rase janggal sketla sebab ade benda asing dalam mulut bile nak tido
so saye sangat hepi! masalah saye dah selesai..




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"