Friday, May 15, 2009

kepada chekgu2 semua

esok hari guru...
pada semua guru diucapkan....
selamat hari guru ye
especially untuk chekgu2 yang pernah menabur ilmu padaku satu waktu dulu...
start ngan mak yang tersayang<--chekgu tak rasmi yang paling aku sayang.. hehe
diikuti dengan cikgu kat TADIKA KEMAS Kg Bgn Lalang, SK Sg Samak, SEMESTI,Matrix Melaka, UPM, tak lupe chekgu2 yang ajar ku ilmu survival mase scout dulu.. terlalu banyak jasa kalian yang aku takkan lupa sampai bila2..
walaupun dulu time skola aku sangatla nakal.. hikhik.. selalu membantah caakap cikgu... cikgu berbulu je klu tgk aku ngan geng2 aku dulu... tapi biasela budak2 tengah nak membesar.. banyak sangat benda yang nak tau... walaupun nakal tetap ade cikgu yang sabar ngan kami.. layan kerenah kami sampaila kami berjaya menempuh exam paling penting dan dalam mase yang same dapat capai impian kami nak dapat KING SCOUT time kasih banyak pada cikgu jali...
pastu pada arwah cikgu wahab<--cikgu yang aku kenal mase dalam scout, die dah anggap aku n beberapa kawan aku macam anak2 die sendiri sebab die tade anak pompuan.. ayah banyak bagi sokongan pada aku tak kire mase, dalam scout, mase study degree.. klu sedih2 down pasal study.. ayahla yang aku carik!! tapi.. Allah lebih sayangkan ayah...tak sempat aku nak balas jasa ayah, ayah tak sempat tengok anak2 die berjaya.. alfatihah buat arwah ayah.. rindu benar rasenye pada arwah ayah
betulla org kate chekgu ni cam parents no 2 kite kan?!
apepun...
TERIMA KASIH CIKGU!!


2 comments:

Kujie said...

cikgu.... yg rasmi tau tidak

selamat hari guru :-D

~mrs azmi~ said...

hehe.. cekgu2 tak rasmi selalu org terlupe.. tak salah wish kat mereka jugak kan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"