Friday, May 10, 2013

Awesome Mabul!


Breathtaking view @Mabul Island (2/5/13)

Rindu mau kesana lagi

4 comments:

Daddy Ziyyad said...

jelesnya saya!!!!!

sabah sarawak pun saya tak pernah sampai..huhuhuh

kueh bakar said...

kawan cakap, benda amazing yang dia tgk masa kat sabah, ada bajau berjalan2 dalam laut tu sambil menombak ikan...

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: kita lagi jeles kat awak.. kita belum pernah jumpa kanggaru! hihihi

@kueh bakar: waktu kami kesana air tinggi... mmg takde can langsung nak meranduk air.. kalau nak turun juga kena berenang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"