Tuesday, April 23, 2013

Nothing to update

wohoo dah 2 minggu lebih tak update blog. Takda cerita luar biasa yang boleh dipaparkan cuma perjalanan biasa seharian yang agak serupa. cuma ada sedikit 'hiccups' sana sini.

bulan 5 dah makin menghampiri... akhirnya salah satu 'wishlist' besar saya tahun ni hampir tercapai, dan ianya berlaku lebih cepat dari jangkaan. Alhamdulillah, syukur atas rezeki Allah. syukur juga kerana DIA memudahkan urusan kami. Namun, ada beberapa perkara lagi yang perlu kami hadapi,  moga kami dapat melaluinya dengan mudah...

Minggu depan masa untuk berlibur! Meraikan rakan dalam majlis walimah beliau.. nun di negeri dibawah bayu.. pertama kali menghadiri majlis sejauh ini.. ^_^

7 comments:

MamaBetty said...

Apa berita gumbira tu..share la weh

~mrs azmi~ said...

@MamaBetty: insyaAllah kenderaan baru untuk family. besar sikit... senang nak angkut debab 3 ekor tu balik kg..

julietchun said...

menghadiri majlis sambil honeymoon :D

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Ya, apa yang best tu, suspen nih. Hehe.

RinganTangan.com

ckLah @xiiinam said...

Bila buat kendurinya?

:)

meowwmania said...

alhamdulillah...tumpang gembira ^^


psssttt...kite beli cat flap tu online di catsndog.my ;)

~mrs azmi~ said...

@julietchun: malangnya hasben kita tak ikut... dia tak sanggup nak burn undi! hihi

@ckLah: nikahnya 3 mei kenduri 4 mei

@meowwmania: ^_^ thanx for info!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"