Monday, October 8, 2012

saya tak pandai melukis

tapi saya kerja dalam line yang kena melukis....

camno tuh?!

zaman serba canggih ni tak boleh nak bagi alasan....

banyak perisian komputer yang boleh membantu kita

tak pandai lukis pakai tangan silalah lukis pakai CAD

nak bagi cantik adjust pulak pakai PHOTOSHOP

nak bagi real lagi masuk pulak SKETCHUP, jadila objek 3D

tapi kebanyakan perisian memang tak diajar secara formal

pandai2la nak belajar kat mana.... kene rajin explore...






**motif ape ntah kuarkan entri cenggini........tengah tension buat design... meributkan otak mengerah idea.....

3 comments:

Suara Kalbu said...

Saya pun tak pandai melukis. Tapi suka mewarna hihihi

gadisBunga™ said...

sekarang ni takde yang susah lah. orang yg malas je yang cakap itu ini susah. ops!

~mrs azmi~ said...

@Suara Kalbu: perempuan dengan warna kan kawan baik.. hihi

@GB: kalau tak mau usaha nasik depan mata pun tak boleh masuk mulut sendiri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"