Friday, January 13, 2012

kucing comel yang cuba menyelamatkan tuannya


tgk klip ni sedih ade kelakar pun ada...

3 comments:

Aidah said...

Patutnya kelakar jugak tapi akak ni tengok kucing tu menangis, akak pun sama bergenang airmata. Tah hape2, padahal kartun je tu.

Naz said...

hehe..touching..

maza said...

hahahah..

bagus iklan ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"