Tuesday, January 10, 2012

2ND Interview


cuak!

4.30 petang ni saya ada temujanji untuk temuduga kali ke2, dengan syarikat pemaju..

kali pertama temuduga 2 minggu lepas

seperti biasa.. dari malam tadi dah tak boleh tido, sume benda tak kena

perut dah mula rasa sebu

doakan saya ya


[updated] Alhamdulillah.. temuduga berjalan lancar cuma kalau ditakdirkan ini rezeki saya, perlu fikirkan banyak benda termasuk tempat tinggal sebab 'base' di Cyberjaya... pitam wey nak berulang dari sg buaya hari - hari!!

keputusan akan dapat minggu depan - berdebar...

terima kasih ya atas doa semua!!

5 comments:

eus said...

Gudluck!!!!
bestnya kalo dpt kije baru kn! heeee...

Aidah said...

Banyak2 selawat ya. Akak doakan agar tenang menjawab soalan temuduga tu nanti dan akhirnya berjaya genggam kerja tu.

Suara Kalbu said...

Tenang.. tenang.. jangan nerveous ok

Ada rezeki untuk awak dan anak-anak tu :-)

Daddy Ziyyad said...

semoga berjaya saya doakan.Amin

~mrs azmi~ said...

@eus: thanx kak.. harapnya adala rezeki tahun baru ni

@Aidah: Alhamdulillah dah selamat melalui temuduga.. tinggal nak tggu result je

@Suara Kalbu: aminnnnn

@Daddy Ziyyad: amiiinnnnnn...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"