Wednesday, August 3, 2011

[Wordless Wednesday] - Anak panda bersin buat mak dia terkujat! hihi

7 comments:

Ku Tak Sempurna said...

ekekeke.. mak dia pun terperanjat

maza said...

wakakka.. hebat!

Terbaik!!!...

nasib baik gak ler emaknya tak ada penyakit darah tinggi dan jatung.. ahaks.. hehehehe

NK said...

haha comel dan lawak sangat,

video ni dah lame, tapi tengok banyak kali pun still best

~mrs azmi~ said...

@kts: tula pasal.. mau tercekik mak dia yang tengah khusyuk makan tuuu

@maza: kalau ada sakit jantung innalillah dah agaknya mak panda tu! hihi

@NK: comel sangat kans? walaupun kecik, bersin power!

Dulu Lain Sekarang Lain said...

alahai anaknya dah cam tu.. :D kalu maknya bersin cam ner ler agaknya. Satu zoo terpernjat kot?

hafizmd said...

as salam ramadhan,

opss..terus ingat dialog "tanjat boboi"...hehe

comeynye!

roq said...

hahahaha.....dah tengok dah ni....yang kucing kentut dah pernah tengok? lagi klakar..hahaha

singgah2 la sini :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"