Thursday, August 11, 2011

tak punya apa - apa

maaf,

saya tak punya apa - apa untuk disuguhkan pada kamu yang berkunjung kemari

masuk ramadan saya rasa waktu harian saya menjadi semakin singkat!

tugas pejabat mula meninggi dan semua menuntut perhatian secepat mungkin

minggu ni saja setiap hari dan sepanjang hari saya sentiasa bergerak untuk berada di tapak projek yang berbeza...


http://www.emocutez.com

berangan - angan menyediakan sendiri kuih raya tapi entah sempat ke tidak

http://www.emocutez.com


selamat berpuasa semua...

5 comments:

tinta hatiku said...

Alalalalaaaaa.... kesiannyer...

Takper, nanti bila dah ada kesempatan, tulislah yg kow2 penyer yer...

=)

sya said...

ha ah..
sama la kita..
bulan ramadhan, macam banyak benda nak dibuat.. jadi, kurang masa free untuk berblog....

maza said...

..selamat berbuka..

kayuh lah pelan-pelan, buat yg terlarat ajelah. uhuk!

lagi pun coki dan aly tak perlukan baju raya..

julietchun said...

suruh ally dan coki tolong mama buat kuih raya :D

Rosmawati Yusof said...

Dapat menunaikan ibadat puasa dgn sempurna pun memadai, Alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"