Saturday, July 31, 2010

aku marah sangat!!

***AMARAN!!: setengah pihak mungkin akan rasa tak senang hati dengan apa yang aku tulis..
jadi kalau anda teruskan untuk membaca.. sendiri mau ingatla


marahmarahmarahmarahmarahmarahmarahmarahmarahmarahmarah

aku sangat marah dengan stesen tv berbayar terkemuka malaysia ni...


hangin 1 badan...

benci!!!

sebab 15 ringgit account kene block!! bukan aku tak bayo! bukan tertunggak sampai 3 bulan. tu bulan lepas punya tahu?? harini ko dah block! tensionkang nak sambung kene tambah 20ringgit lagi! senangnye carik untung....

macamla servis tu bagus sangat!

dahla time hujan je hilang.. tak hujan pun kaadang2 takde siaran
tapi tang bayar nak suruh orang bayar on time. service macam tu jugak..

tambah tahun - tambah harga tu jela korang tau!!!!
marahmarahmarah

jadi aku dah ambil keputusan nak banned je stesen ni... biarlah orang cakap aku duduk zaman batu pun yang penting aku tak sakit hati

13 comments:

Lady of Leisure said...

huhu sabar2... nak sambung balik skrg dah naik rm20 ke?

~mrs azmi~ said...

@Lady: aah skang dah rm20.. mencik!!

yonna said...

err kalau tak sebelum ni nak sambung balik berapa?naihh gile ah servis diorang, tak boleh lambat sehari 2. terus naik harga. hehh, org akan guna macam2 cara utk dapatkan keuntungan

Queen said...

mek memang tak guna itu servis..sebab rasa tak berbaloi...pengisiannya pun tak bagus pun..balik2 drama yang entah hape2....

yang elokpun national geographic...history channel..
itupun bukan selalu...duk ulang la cerita sama....

baik beli CD je....heeee

~mrs azmi~ said...

@yonna: dulu 10 ringgit. tapi dah lamala jugak yng 20ringgit ni 4-5 tahun rasenye

@queeen: tula pasal.... mmg dah off sume simpan lam kotak letak lam stor! hahahah puas hati!

HEMY said...

dem..kena byar ek sambung balik...demmm

~mrs azmi~ said...

@HEMY: kene bayar lor... mahal nak mampus charge.. gilos!

blogresipi said...

Aduh, mahal tu. Tengok tv online rasanya lagi best.

maza said...

maza belum tahap nak banned lagi.. masih mampu bersabar walaupun kekadang terpaksa mengorek bontot ayam (tabung anak)utk maintain segala benda alah..

lagipun baru sangat ragister, belum pun tamat tempoh perjanjian.. mungkin setelah melepasi tempoh maturity date, mahu juga mengikut jejak langkah!

Astro harap2 sangat jgn jadi As-Teruk! huhuhu

kak tie said...

Kak tie dah lama tutup akaun astro tu.. :)

mamawana said...

Nengok oasis, animal planet and national geo aje... yg lain tb tengok kiter...ihiks

eus said...

ish.. ish.. btol sume awk ckp tu kn.. mne x hangin nyer..

~mrs azmi~ said...

@blog resipi: belum cuba lagi tv online... ok ke?

@maza: klu belum sampai abis perjanjian terpaksa lor.... tapi memang pun sekarang dah jadi As-Teruk!

@KakTie: kite geng kak! hahaha

@mamawana:mmg tu yang rajin tengok dulu.. tapi bila dah jadi camni... berpatah arang berkerat rotan i taw!

@eus: dah boikot! masih boleh tgk tv walaupun tanpa servis tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"