Monday, April 27, 2009

mari tanam pokok!

rentetan dari program HUTAN KITA beberapa bulan lepas..

semalam aku join sekali lagi program ni..
Under ILAM (Institute of Landscape Architect Malaysia)
sempena World Landscape Architecture Month
bezanya kali ni dah tak involve kutip2 duit ni
kali ni aku join tanam pokok.. hehe.. bos banje pokok sorg sebatang...
bile teringat kat hubby.. aku pn hulurla sikit duit beli pokok untuk asben tersayang.. hehe

................................

so semalam pagi2 buta dah kuar umah.. ajak hubby skali..
tapi die ade program ngan budak opis lak
terus g ke Bukit Kiara.. aisyah g skali..
ngan baby qistina ngan laki die skali die angkut ke sana
nak naik atas tu tak larat nak menapak de.. tinggi bebeno.. sib baik ade org yang kenal nak tompangkan kami naik atas.. keh3 <--org laen dtg sume nak beriadah.. jalan kaki/naik beskal.. yang kami ni naik kete lak hahaha

dah nak sampai atas tu tetibe ade sorg guy ni block kete..
..

....

......


terus menunjukkan isyarat tgn dan mencarut tanpa henti


f**k you ......&*%&*$(#&$!!!!

erk?!


pehal neh??

mmg scary sesgt ler.. psycho giles.. dahle dlm kete tu seme pompuan..
pas die carut2 seme die blah.. kami dalam keadaan tekejut terus naik sampa atas..
sampai atas rupe2nye dat guy tu mmg dah 2 - 3 kali pusing tpt event kami dan carut2 suruh stop event.. gile ke ape??

jap lagi pak lah n jeanne nak sampai die leh wat hal..

penguat kuasa DBKL pon dah suruh laki tu blah.. die wat tatau..
abeh sume press amek gambo


adoyai!!


dat guy tak puas ati sebab kami bwk kete naik...
buat event ngan kemah2 segala kat atas tu..
die kate tpt ni utk org jogging.. u all sume wat event sume2 ni?? every 2 week ade event!!
die kate tpt tu bukit kiara punye..
sedangkan tu public park.. bukan private club punye
huhu.. kontroversi lak jadinye.. niat kami nak tambah menghijaukan bumi jadi satu bende salah pulak di mata dia

................................

alhamdulillah time pak lah n jeanne sampai dat guy dah tak kelihatan..
dgr2 citer polis bwk die turun..

event berjalan lancar...

gambar time event2 tuh.. tepekla sikit kat sini.. hhehe






Bile company sume pompuan.. bulehla pki pink kaler!! heheh



saye ngan puan aisyah.. ngee~ tgk!! 2 org budak menyibuk kat belakang VVIP.. heheh all of us tgh nyanyi lagu HIJAU ramai2
aku dapat tanam pokok.... ngeee~ 1 nama hubby.. 1 lagi aku yang punya! hahaha


ini pokok asben saye!! ^_^

ini pokok saya.....ngee~



p align="center">

4 comments:

Rozita said...

fuh..tanam pokok tu..

~mrs azmi~ said...

hehehe.. alang2 bos nak banje kan ;)

Madam Robert said...

ait~? br tanam dah mengalah tinggi pokok tu~?? =p explain sket! :D

satu lg, wife paklah dh pakai tudung ke???

~mrs azmi~ said...

mmg beso2 tu pokok yang ditanam.. kecik2 sangat kang payah nak idop pulak 8-)

aah.. time tu jeanne datang pki tudung..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"