Friday, April 24, 2009

:: Geram ::

saya perlu bekerja pada esok hari.....
sekali lagi??MyEm0.CoM
2 minggu berturut2 sudah?! MyEm0.CoM
.................................
ada meeting yang perlu kuhadiri...MyEm0.CoM
tu aku tak kesah..
yang aku kesah skang..
aku sangat marah bile mereka dengan sesedap rase maki aku cam org gile..
pastu kate nak terminate..
sebab dah banyak kali tak datang meting...
huhh?!
................................
can uols imagine?
aku mmg tak penah dpt panggilan meting..
tetibe maki2 pasal aku tak datang meting..
apehal?!MyEm0.CoM
dan natijahnye.. aku kene korbankan hariku esok....
........................................
**sangat banyak kerja rumah yang perlu ku selesaikan... tapi.... **





2 comments:

eus said...

alololo.. cian nyer.. same la ngan akak.. :-P

zino said...

baru le kluar tempat commet ....ni yg buat geram juga ni hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"