Monday, January 26, 2009

interior design??

hari ni 1st day of chinese new year! gong xi fa cai to those who celebrate!
cuti panjang nih.. ape nak buat ek?! 2 hari dah kuhabiskan dengan kemas umah, basuh kain::manual ok.. sebab hubby belum sempat nak g beli mesin basuh ~_~ penat weh.. sebab dah terbiasa campak2 je dalam mesin:: umah dah seminggu duduk tapi tak sempat nak wat ape.. maklumla keje, g pagi balik malam.. bile masela nak mengemasnye.. wat pejam mate sudah.. hikhik

so dalam 2 hari ni dh berkira2 concept ape aku nak buat utk interior decor nih.. hmm kebetulan terjupe lak catalog 'cik kiah' kat dalam kete.. menarik gak nih aku pon dah lame tak g melawat 'cik kiah' tu even sebenanye ikea tu bukannye jauh sgt dari opis.. tapi mengenangkan poketku yang sedah menipis ku lupekanla hasrat nak melawat cik kiah buat sementara waktu.. hikhik.. ::ngah berkire2 nak pujuk en suami g melawat cik kiah next weekend!! hehe:: sebab en suami kene kejela walaupun perodua shut down seminggu.. tak aci tul! org len sedap2 balik kg, tp en suami tetap kene keje *_*

ape merepek ni.. citer umahnye tak abih gak lagi.. tapi aku rase just nak wat sweet simple deco kat umah ni.. sesuaila ngan kami!! maklumle newly weds couple ^_^ lagipun aku ni bukan jenis suke crowded2 neh.. better simple but really nice for us hehe.. colour 4 d time being i prefer citrus color.. hijau ngan oren.. bleh?? tapi tak tanye en suami lagila..mintak2la en suami tak kisah ngeee~

byknye brg kene beli.. peningle nak run budget this mth.. hmm okla nak menyambung wat keje.. daaaaaaa

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"