Wednesday, January 28, 2009

fening lalat

Huhu holiday mood is over!! aduhai! pagi2 dah nak kene attend site meeting ~_~ semalam time coti pun still kene prepare minutes utk meting pagi ni, mane nak prepare drawing lagi.. aku wat gak keje kat umah walaupun hati sangat berat utk buat..en suami pon dah bising2 sebab asik bwk keje balik umah.. tapi ape nak buat.. its my duty, nak settle kat opis mmgle tak menyempatnye

masuk meting macam2 amendmend kene buat, susah rupenye pojek management neh kupikirkan senang.. skang baru tau cemane teruknye jadi consultant yang nak handle all the contractors huh! documentation lagi.. wa!wa!wa!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"