Tuesday, March 12, 2013

Dan Sebenarnya....

i just hate to design things!

why a??

I have been in this line nearly 7 years. but still can not, sincerely designing things! then the output become fake, hard, without any soul in it.... T___T

i keep on diverting myself whenever i got the task. yes i am willing to prepare for proposals an report rather than designing things! but,even how far i run from it, at the end the day i still have to produce the design... still have to face it!


2 comments:

Daddy Ziyyad said...

Ohhh..kalau saya, lagilah, langsung takde bakat nak men-design! haha

~mrs azmi~ said...

@Daddy Ziyyad: Kalau ikut bakat mmg saya pun sama... kira macam kerahan paksa rela la ni... huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"