Monday, July 1, 2013

Main kompang je pun dapat pegi LONDON... kau ade?!

Amaran: ni memang entry jeles tahap gaban!


sangat jeles dengan group kompang company yang dapat terbang ke london untuk ground breaking ceremony project kat sana..... 

main kompangnya adala 10 minit kot... tapi dorang pegi dekat seminggu!!

kita ni nak dapat giliran pegi sana tah bila T____T

JELES!!

4 comments:

maza said...

pergi sabah & sarawak pun tak pernah.. hehehe

Wak Gelas™ said...

wak pon x penah gi london jugakk.,uhHUu

Yunus Badawi said...

saya dengar pun saya jeles .... huhu

Aty_Fared said...

ok..memang patut jeles...heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"