Wednesday, June 13, 2012

Introducing ~ PokPok

hi sume!

saya pokpok... mama baru bawa saya balik hari ahad lepas.. dulu saya tinggal kat tepeng, tapi sebab kat sana ramai sangat adik beradik, time balik kg ummi mintak tolong mama jagakan saya..

hmmm.. saya takut dengan abang aly tu... tak habis2 marah saya.. sembur sembur.. kadang - kadang dia marah sampai muntah! kakak coki pun sama.. asik sembur sembur je

nasib baik mama dengan abah baik.. tak garang macam kakak dengan abang

........................


Alhamdulillah

budak kecik ni jadi ahli keluarga mani yang baru.... tapi aly & coki masih marah2... aly yang paling dasat.. sampai muntah sebab marah sangat, sampai mengigau2 dalam tidur.. isk

nasib baik si kecik ni jenis tak kisah

sangat active! 


sampai kena bedung sebab nak bersihkan telinga, kalau tak ingat kita nak main dengan die.. tak habis2 menggigit

7 comments:

maza said...

ala ala alaaaaahaiiiiii

Comelnyaaaa..
rasa nak gheghet aje..

hahahaha

Naz said...

Sabar Aly..jgn marah2..semput nnt

Aidah said...

Alahaiii..comelnya pok pok. Best kan ada anak kucing besar ni. Kuat bergurau tu. Amboi2 si kakak marah sampai muntah. Samalah dgn Milo. Masa memula dapat anak angkat dulu pun, dia muntah jugak. Dia kan always wangi, dapat anak angkat dari pasar, bau pasarlah kan. Hehehe.

~mrs azmi~ said...

@maza: jom geget ramai2! haha

@naz: jenuh marahkan dia sebab asik muntah lepas marah2.. tapi tak makan saman!

@Aidah: Aly yang marah sampai muntah kak.. coki takla sampai macam tu.. jenuh nak mencuci lantai.. isk...

ashra said...

Hi pok pok..
Comeinya.....
Kena bedung lagi ye....

Ni mesti manja ni dgn tuannya...

~mrs azmi~ said...

kena bedung pasai hyperactive!! susah nak pegang nak bersihkan telinga..

Suara Kalbu said...

Walahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh shomelnya pok pok.

Aly ngan Coki jangan sembur sembur tau. Cian kat adik pok pok

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"