Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Thursday, February 25, 2010

..dan jawapannye adalah........!!

cube korang teka...

ni ape??







tenang.....

.

.


.


.


.


tenang ye.....

.

.


.


.


.


itu cume......






Baby Panda!!!!








hep!!!!hep!!!

korang ingat ape????ihikhik

meh tgk overview growth of baby panda ni ye

**semua gara-gara layan PANDA MAN kat 8tv tiap2 malam...peace**

12 comments:

Lady of Leisure said...

hahahah... teka teki ni... ehem terkejut tadi...
:D

ckLah @xiiinam said...

...salam Maulidur Rasul...

mamawana said...

Comei....kiut...miut...

sya said...

keh keh keh....
lawak, lawak....
pandai je mrs azmi ni... :P

~mrs azmi~ said...

@Lady of leisure: mende tuula yang suruh org teka arituu! sekali tak keluar pulak!! hihi

@xiinam:salam maulidurrasuljuga untuk ckLah dan keluarga!

@mamawana: hihihi

@sya: saje wat saspen org! ^_^

Kujie said...

hehehehe..........ko wat lawak maulidur rasul yg seksi rupenya :p

~mrs azmi~ said...

@kujie: hahahaha! kak jie pun kan?! kut ingatkan apela yang pening muntah2...^_^

www.77yum.com said...

個人貸款
原車融資
汽車增貸問題
貸款
汽車貸款1天核貸完成‎
汽機車借款
貸款免費諮詢
銀行原車融資貸款
汽機車貸款

www.77yum.com said...

中古車貸
車貸
銀行汽車增貸
車貸官方網站
銀行汽車貸款10-150萬
汽車二胎貸款‎
汽車貸款查詢

情色網站 said...

情色小說
淘金娛樂城
天下現金
臺灣情色網
財神現金板
通博現金版
九州現金版
運彩現金
成人文章

a片影片 said...

nba投注
sex免費影片
ut聊天室
人妻偷情
九州現金板
九州現金網
九州娛樂
九州娛樂城
九州娛樂評價

成人做愛 said...

嘟嘟成人網
摸乳
通博輪盤
免費線上聊天室
按摩油壓
21點輪盤
摩鐵做愛自拍
女星走光露點貼圖
情色文學

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"