Daisypath Anniversary Years PicDaisypath Anniversary Years Ticker

Friday, January 29, 2010

[Khas]blogger, we care edisi adik ammar

entry dipinjam sepenuhnya dari blog hydir.com

Salam sejahtera semua.

Sekali lagi atas rasa tanggungjawab sesama insan, saya rasa terpanggil sekali lagi untuk meneruskan kempen Blogger We Care. Kali ini kita mempunyai kesempatan untuk membantu adik Ammar yang menghidapi penyakit jantung (PDA) sedangkan adik ini baru berusia 2 tahun!

Boleh hayati kisah ini lebih lanjut di blog Puan Asmaniza: Ammar Oh Ammar.

Setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menjana RM1 kepada adik Ammar. (klik pada banner untuk keterangan selanjutnya di blog beliau)


**sedikit masa lalu kita telah sama2 membantu saudara megat melalui kempen yang sama. moga dengan pertolongan kecil ini dapat membantu meringankan sedikit bebanan keluarga adik ammar

3 comments:

Yunus Badawi said...

Semoga Allah memberi kekuatan kpd adik Ammar dan keluarganya utk melalui dugaan ni dan semoga adik Ammar cepat sembuh.

zino said...

semuga adik amar terlepas dari segala bahaya.. dan kembali sihat seperti kanak kanak lain..

~mrs azmi~ said...

@YB,zino: amiiiin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"