Thursday, June 14, 2012

Micheal Learns To Rock Live At Setia City Mall.. Sapa Mau Tiket free???

PENGUMUMAN PENTING!!

MICHAEL LEARNS TO ROCK LIVE IN SETIA CITY MALL PARK on 23rd JUNE 2012, 7PM 

jadi kepada peminat tegar MLTR...



saya ada 2 lagi free standing tiket  untuk di langsaikan.... 
yang seating punye dah abis!! T____T

ada sapa - sapa mau?


pat-pat-siku-lipat
sapa cepat dia dapat!!




Wednesday, June 13, 2012

Introducing ~ PokPok

hi sume!

saya pokpok... mama baru bawa saya balik hari ahad lepas.. dulu saya tinggal kat tepeng, tapi sebab kat sana ramai sangat adik beradik, time balik kg ummi mintak tolong mama jagakan saya..

hmmm.. saya takut dengan abang aly tu... tak habis2 marah saya.. sembur sembur.. kadang - kadang dia marah sampai muntah! kakak coki pun sama.. asik sembur sembur je

nasib baik mama dengan abah baik.. tak garang macam kakak dengan abang

........................


Alhamdulillah

budak kecik ni jadi ahli keluarga mani yang baru.... tapi aly & coki masih marah2... aly yang paling dasat.. sampai muntah sebab marah sangat, sampai mengigau2 dalam tidur.. isk

nasib baik si kecik ni jenis tak kisah

sangat active! 


sampai kena bedung sebab nak bersihkan telinga, kalau tak ingat kita nak main dengan die.. tak habis2 menggigit

Friday, June 1, 2012

anak dara yang suka lari dari rumah

untuk tatapan ibu >> SuaraKalbu

ni hah budak yang suka sangat lari dari rumah.. perasan2 dah takde.. karang dah penat mama cari diapun balik, tapi tak masuk dalam compound umah sendiri.. dia melepak kat umah sebelah.. adoyai!

pernah hilang malam2.. masa tu abah lupa nak tutup pintu belakang.. sedar2 dah takde.. dahla malam tu mama nak balik kampung jemput nenek.. udahle kene tawaf keliling row umah nak carik budak bertuah ni..




dahla suka lari dari umah, demand asik nak bersikat selalu pulak tuuuu.. bila mama sikat aly dia pun sua2kan badan jugak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

::peringatan buat pengunjung::

"segala kandungan dan sebarang pernyataan yang berada didalam blog ini adalah datang dari repekan puan empunya blog ini. segala ayat pedas, manis, masam atau masin hasil dari idea, email dan segala macam benda adalah semata2 untuk memuaskan hati beliau. kalau ada yang baik jadikanlah tauladan dan kalau yang tak baik, jadikanlah sempadan

puan empunya blog juga tidak bertanggungjawab akan kesahihan sesetengah fakta yang terpapar disini. kepercayaan adalah tanggungjawab anda sebagai pembaca"